Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι στο Δήμο Λοκρών με τον συνδυασμό της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, συμπαραστεκόμαστε στους μαθητές, τους γονιούς, τον λαό της Λάρυμνας και γενικότερα του Δήμου Λοκρών  στον αγώνα τους να μη περάσει η διοικητική δομή της εκπαίδευσης, οι συγχωνεύσεις και οι καταργήσεις σχολείων, η διάσπαση του ενιαίου χαρακτήρα της εκπαίδευσης, η εμπορευματοποίηση της παιδείας που προωθείται από το ΥΠΔΒΜ.


ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ πως με όλες μας τις δυνάμεις θα είμαστε δίπλα και μπροστάρηδες στον αγωνιζόμενο λαό του Δήμου Λοκρών για να μη περάσει το ΕΓΚΛΗΜΑ των συγχωνεύσεων-καταργήσεων σχολείων, το οποίο θα είναι σε βάρος της μόρφωσης των παιδιών μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, σύγχρονα δημόσια σχολεία με μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών. Καμία τάξη πάνω από 20 μαθητές.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, για κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην παιδεία. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν ενιαία παιδεία για όλους. Δίχρονη υποχρεωτική Προσχολική αγωγή, Ενιαίο δωδεκάχρονο υποχρεωτικό σχολείο χωρίς ταξικές και φυλετικές διακρίσεις, Δημόσιες δωρεάν επαγγελματικές σχολές και Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους, την φτωχή μικρομεσαία αγροτιά, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες-βιοτέχνες, τις γυναίκες, τους εκπαιδευτικούς, την νεολαία των λαϊκών στρωμάτων σε γενικό ξεσηκωμό για να αποτρέψουμε τα μέτρα της ΕΕ, της κυβέρνησης, του ΔΝΤ που θέλουν να κάνουν τα παιδιά μας ένα ημιμαθές, περιπλανώμενο , φθηνό εργατικό δυναμικό το οποίο θα είναι βορά στις ορέξεις της πλουτοκρατίας για να αυγαταίνει τα κέρδη της.

ΚΑΛΟΥΜΕ τον Δήμο Λοκρών να υλοποιήσει  την απόφαση του ΔΣ, η οποία αντιτίθεται στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων, και να βοηθήσει με τα μέσα που διαθέτει τον αγώνα των κατοίκων του Δήμου για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου