Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην Διεθνή κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA 2011 της Κολωνίας


Την συμμετοχή του, μέσω του Οργανισμού Προώθησης Εμπορίου (Ο.Π.Ε.), στην Διεθνή κλαδική έκθεση  τροφίμων και ποτών  ANUGA  2011 η οποία θα διεξαχθεί στην  Κολωνία της Γερμανίας από 8 έως 12 Οκτωβρίου 2011  με ομαδικό περίπτερο στην αίθουσα Εθνικών περιπτέρων της έκθεσης, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας σε συνεδρίασή του που διεξείχθη στις 28 Φεβρουαρίου 2011.

 

 Στον χώρο αυτό προτίθεται να παραχωρήσει ικανό αριθμό τ.μ. όπου θα μπορέσουν τα μέλη να εκθέσουν τα προϊόντα που παράγει η επιχείρησή τους. Το κόστος για την μετάβασή και διαμονή τους το παραπάνω χρονικό διάστημα στην Κολωνία, θα βαρύνει τους ίδιους, αν και πρόθεση είναι, αναλόγως τις συμμετοχές να γίνει προσπάθεια να συμβάλλει το Επιμελητήριο  και σε αυτά τα κόστη.
 
Από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανωτέρω έκθεση, να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Παρασκευή 11-3-2011, επειδή τα περιθώρια του χρόνου είναι περιορισμένα.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3 Λαμίας, Τηλ. 2231022112, 21395, Fax: 2231020517._
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου