Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 100.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ..! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Όταν την 7η Ιουνίου του 2010 τρεις νέοι άνθρωποι ξεκινήσαμε αυτή την ηλεκτρονική ενημερωτική σελίδα με τον τίτλο LokrisNews+, σε καμία περίπτωση πραγματικά δεν φανταζόμασταν ότι θα είχε τη σημερινή του εξέλιξη. 

 

 

Σχεδόν 9 μήνες πέρασαν από τότε και οι επισκέψεις στο νέο αυτό blog έφτασαν ήδη τις 100000, αναδεικνυόντας το LokrisNews+ στην πρώτη θέση μεταξύ των τοπικών blogs! 

 

Και με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους εσάς, για την εμπιστοσύνη σας και που επιλέγετε το blog μας για να είστε κοντά στον παλμό των τοπικών και όχι μόνο γεγονότων.  


Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες της έγκυρης και  έγκαιρης πληροφόρησης σας για πολύ πολύ καιρό ακόμα. Αρκεί να μας έχει  ο Θεός καλά.  

 

Και πάλι, σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον που μας δείχνετε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερο υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου